Morgen start Sprookjesfestival op kasteel Doornenburg

** PERSBERICHT **

Het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg betekent plezier in de herfstvakantie voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Tijdens een interactieve tocht nemen de magiër en de gravin, gespeeld door vrijwilligers, de kinderen mee door het kasteel om het geheim van de betoverde stenen te ontrafelen. Dat belooft een uitdagende klus te worden.

Er liggen juwelen in de koele kast, pannen op het toilet en de kaarsen zijn nog altijd zoek. Gravin Sophia is ten einde raad. Wanneer ze op een zekere woensdagmiddag een doos vol kiezelstenen ontvangt, raakt Kasteel Doornenburg in de ban van een vervelende vloek. De stenen zijn namelijk betoverd, dus de gravin had er nooit een grindpad mee moeten laten aanleggen.

Nu is het kasteel vervloekt! Overal verdwijnen er voorwerpen of verschijnen deze op de vreemdste plekken. In paniek vraagt Sophia de magiër Alabaster Magma om hulp. Kan hij de betovering verbreken en de verdwenen voorwerpen terughalen? Bij het oplossen van dit magische raadsel zal hij de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken.

In de herfstvakantie van 14 t/m 22 oktober dagelijks om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Toegang voor kinderen bedraagt €7,50 en voor volwassenen €12,50. Kaarten reserveren via www.kasteeldoornenburg.nl.

Meer informatie via email: info@kasteeldoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*