Fort Pááándere ‘Mooiste fort van Nederland’

De kogel is door de kerk gracht!

De gracht van fort Pááándere welteverstaan! Want gisteren werd bekend dat het Doornenburgse fort tot Mooiste Fort van Nederland werd verkozen!

Tijdens het jaarlijkse forten- en vestingfestival koos het publiek massaal voor het Lingewaardse fort. Alle deelnemende forten die zijn aangesloten bij Stichting Liniebreed Ondernemen werden voorgedragen om deel te nemen aan deze alternatieve Miss-verkiezing.

Tot 1 juli jl. kon worden gestemd via mooistefort.nl. Vijf forten met de meeste stemmen gingen door naar de tweede ronde. In totaal brachten 24.042 mensen hun stem uit en Fort Pannerden scoorde 23% van het totaal aantal stemmen.

Juke van Niekerk van Liniebreed Ondernemen reageert: “ We zijn erg verguld, met de keuze van het publiek. Fort Pannerden is een indrukwekkend 5 verdiepingen tellend fort dat uniek gelegen, ver weg van de Hollandse Waterlinies, zorgde dat het hele systeem van inundatie was gewaarborgd”, dus zowel qua historie als verschijning is het een bijzonder goede en terechte keuze”.

Meer info HIERO en DAARO en HIERO

 

3 Comments

  1. Fort Pannerden van harte gefeliciteerd.
    Bestuur, bedrijfsleider en alle vrijwilligers bedankt voor jullie grote inzet voor het
    mooiste fort van Nederland.
    Ook iedereen die op Fort Pannerden gestemd heeft bedankt.

    Groet Bud

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*