Even voorstellen… Eucalypta!

Jazeker, u heeft het goed gezien! We hebben weer een nei-j vrindje aan boord hier in het gezellige webhoekje van deDoornenburger!

Eucalypta

Eucalypta.nl is al 23 jaar specialist in zoetwaren, van Oud Hollands snoep, drop, chocolade, suikerspin, kauwgomballen, lolly’s tot geschenken op maat en verpakkingen. In de online webshop kunt u snel, veilig en gemakkelijk uw favoriete snoepgoed kopen, ook suikervrij, vegan, lactosevrij en glutenvrij. 

Eucalypta.nl is gespecialiseerd in Oud Hollands snoepgoed, drop, chocolade en taart met logo, verpakt snoepgoed, suikervrij snoep, koek, kauwgomballen en automaten, seizoen geschenken, promotionele gifts en relatiegeschenken. Wij verpakken snoep voor u op maat in ieder gewenste verpakking zoals glazen potten, blik, kokers, zakjes, kartonnen doosjes, houten box of een voor u ontworpen verpakking“, aldus het snoepmeisje.

Ook aan de zakelijke markt is gedacht! Snoep is kleurig, vrolijk en valt altijd in de smaak en is daarom ideaal als promotioneel geschenk of bedankje.

Meer weten over dit oer-Doornenburgse bedrijf? Klik HIERO voor meer info en lekkernijen!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*