Zondag 2 juli Midzomermarkt in Hulleze

Juni is typisch zo’n maand waarop alle verenigingen en organisaties ‘iets’ organiseren.

Zo wordt er in Hulleze op zondag 2 juli door “Zo buitengewoon” en “Bloesem” samen een kleinschalige MIDZOMERMARKT georganiseerd.

Luistert naar wat de organisatie meldt: “In de landelijke achtertuin met fruitbongerd van Arjen en Britte Mettrop, Molenstraat 57, zullen die dag allerlei kraampjes met handgemaakte en/of lokale producten worden verkocht en tentoongesteld. De insteek is verbinden en beleven; dus er wordt zeker geproefd!
Een greep uit wat je kunt verwachten; walnoten en fruit uit eigen tuin, lokale jam, honing en biertjes, handgemaakte babyproducten, zeepjes en verzorgingsproducten, handbeschilderde vazen,  houtbewerking, natuurfotografie, ecologische/rauwe zuivel, vintage spullen en tweedehands boeken en kleding.”

Proef, geniet en beleef!

SHOWTIME is om 10:00 uur, het piepende hek sluit zo rond 16:00 uur. Enne… de entree is gratiesj-gratiesj-gratiesj!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*