2e Pinksterdag “Dag van het Kasteel”

Maandag 29 mei doet kasteel Doornenburg mee aan de landelijke “Dag van het Kasteel”.

Dit jaar staat de dag in het teken van het personeel dat in Middeleeuwse kastelen rondliep. Poortwachters, de kasteelbakker, de kok, dienstmeiden en monniken ontvangen u op het kasteel waarbij ze vertellen over hun taken en hoe dat er ooit uit zag.

Het Lingewaards Mannenkoor geeft een aantal buitenoptredens o.l.v. Maarten-Jan Dongelmans met medewerking van Martin Burghout, bariton en in de kapel zingt de Schola Lingewaard (een aantal zangers van het Mannenkoor).

Een dag dus met binnen- en buitenactiviteiten in de toeristentrekkerT van Lingewaard.

SHOWTIME is om 11:00 uur, de krakende kasteelpoorten sluiten weer rond 17:00 uur. Toegangskaarten zijn te bestellen via HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*