3e Editie “Tiroler Pokal” groeit naar 36 teams

De 3e editie van het voetbalevenement “Tiroler Pokal” dat met Hemelvaartsdag door voetbalvereniging GVA werd georganiseerd is opnei-j een groot succes gebleken.

Maar liefst 36 teams uit de wijde regio tekenden in om mee te doen aan de strijd om die GI-GAN-TISCHE beker die op de winnaar stond te wachten. Er waren prijzen voor onder andere het beste heren- en damesteam en voor de meest ludieke uitdossing.

Dat laatste werd door veel teams enthousiast opgepakt en verschenen in de meest uiteenlopende kleding. Van waterpoloteam tot “Ruud Gullits” stonden op het veld opgesteld en liepen zich in het zweet, tot groot genoegen van het aanwezige publiek.

Binnen in de kantine werd inmiddels alles in gereedheid gebracht voor de prijsuitreiking en het aansluitende feest. En natuurlijk werden de eerste voorlopige tussenstanden al ruim geëvalueerd.

Na een paar uur zwoegen werd de volgende eindscore vastgesteld:

  • 1e prijs gemengd: De Spoedkloekers (Doornenburg)
  • 1e prijs heren: de Makkers (Angeren/Huissen)
  • 1e prijs dames: de Hitsige Hentjes (Angeren)
  • 1e prijs sportiefst: de Goal Diggers (Doornenburg)
  • 1e prijs beste outfit: de Regâhs (Doornenburg)

Rond 17:00 uur werden de prijzen uitgereikt en nam DJ Sam Degen de microfoon over voor een daverende feestavond. Een prima initiatief met dank aan de geweldige organisatie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*