Uitverkocht MusicByKnight festival legt de lat overtuigend hoog (2)

(vervolg) De Lingewaardse muziekformatie Pearl 8.0 volgde Laura van Kaam snel op en liet horen waarom de heropgerichte band in de regio zo populair is.

De 8-koppige band liet een breed spectrum aan covers horen waarmee het al jarenlang feesten en partijen in de wijde omgeving heeft bediend. Een feest van herkenning dus voor de aanwezigen, waarvan een groot deel natuurlijk uit Lingewaard afkomstig was.

Terwijl de bezoekers zich tegoed deden aan happie snappie in de Food Corner werd na Pearl 8.0 het podium in gereedheid gebracht voor het langverwachte optreden van Hannah Mae en haar band. Hannah Mae werd als één van de eerste bands geboekt begin dit jaar, nog voordat ze landelijk doorbrak met haar hit “Wat wil je van mij”. Op dat moment stond ze één in de Vlaamse hitparade en sijpelde haar succes langzaam door in Nederland.  (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*