Uitverkocht MusicByKnight festival legt de lat overtuigend hoog (1)

Het eerste MusicByKnight festival, dat zaterdag in Doornenburg werd gehouden op kasteel Doornenburg, is goed gevallen bij de bezoekers.

Het uitverkochte muziekspektakel wist de 900 bezoekers een gevarieerd programma voor te schotelen. De wonderschone kraakheldere stem van Laura van Kaam, de vertrouwde feestmuziek van Pearl 8.0, Top40 topper Hannah Mae met haar band en uitsmijter Wulf wisten het publiek in vervoering te brengen en kregen de handen op elkaar.

Dat het prachtige zomerweer daar ook een rol in had is duidelijk. Vanaf de start van het festival in de namiddag zochten bezoekers een lekker plaatsje in de zon om van de muziek en de sfeer te genieten.

Laura van Kaam, die precies 10 jaar geleden The Voice Kids won, trapte met haar band af en liet al snel horen waarom de talentvolle Winterswijkse de talentenwedstrijd in 2013 had gewonnen. Met haar imposante stem wist ze een overtuigend optreden neer te zetten met een gevarieerd repertoire en wist ze de handen al snel op elkaar te krijgen. (wordt vervolgd)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*