Bevrijdingsrit door de Betuwe

Dit weekend wordt bij de buufjes uut Gendt een bevrijdingsfestival georganiseerd.

Onderdeel daarvan is een bevrijdingsrit met WOII voertuigen door de Betuwe. De rit vertrekt morgen, zaterdag 1 april om 12:00 uur vanaf het Julianaplein in Gendt en gaat vervolgens via Doornenburg en Angeren naar Huissen, Elst en Bemmel. Uiteindelijk komt de club rond 17:00 uur weer aan in Gendt.

Ook Doornenburg krijgt dus bezoek van de kolonne oude voertuigen. Tussen 12:00-13:00 uur arriveert het setje via de Pááánderseweg in Doornenburg waarna ze via Kerkstraat, Lingeweg en Riiiiiiienstroat uiteindelijk op de Duisterestraat belanden en richting Angeren rijden.

Altijd leuk om ze op die route natuurlijk toe te juichen… 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*