Carnaval 2023 in het Woatergat (4)

Op zaterdag 18 februari ontving durpeling Johan Tolkamp de gemeentelijke carnavalsonderscheiding de ‘Orde van de Vlinder’. Deze orde werd in Gendt, tijdens het overdragen van de Sleutel, uitgereikt door burgemeester Nelly Kalfs.

Johan is als bestuurslid van Stichting Ouderen Doornenburg nauw betrokken bij de organisatie van de succesvolle carnavalsmiddag voor senioren op de dinsdagmiddag, en natuurlijk een bekend gezicht in het Doornenburgse verenigingsleven.

Daarnaast houdt hij zich bezig met de zoektocht naar de nieuwe senior prins en senior prinses van #Doornenburg. Ook is hij een vast gezicht als jurylid bij de jaarlijkse optocht.

Johan: van harte proficiat met deze mooie onderscheiding!

bron foto’s: Carnavalsvereniging de Deurdouwers

bron video: ArPro Media

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*