Stichtingsbestuur verhoogt prijzengeld deelnemers optocht

Carnavals nei-jjs van onze optochtcommissie van ‘de Deurdouwers’ !!

De aanmeldingen voor de carnavalsoptocht op zaterdag 18 februari druppelen binnen.

In de afgelopen weken heeft de optochtcommissie een bezoek gebracht aan de deelnemende wagenbouwers. Een veel gehoorde reactie was dat de kosten van bouwmaterialen zo enorm gestegen zijn. Om mooie creaties van papier machée en het schilderwerk te kunnen laten drogen is het nodig om de kachel aan te zetten. De gestegen gasprijzen maken het lastig om ruimten waarin gewerkt wordt te verwarmen.

Ook deelnemers van grote loopgroepen geven aan dat materiaalkosten zo enorm gestegen zijn. Men wil gaan voor een mooie en verzorgde deelname aan de optocht.

Verhoging prijzengeld

Op basis van deze reacties heeft het bestuur van Stichting Doornenburgse Carnaval “De Deurdouwers” besloten om het prijzengeld voor deelname aan de optocht in de verschillende categorieën te verhogen. De totale prijzenpot is nu verhoogd naar ruim € 600,-. De 1e prijs bij de grote wagens is € 125,-

Startgeld

Alle vooraf aangemelde deelnemers aan de optocht ontvangen ‘startgeld’. Het startgeld is gelijktijdig met het startnummer persoonlijk op te halen op zaterdag 18 februari van 13.00 – 14.45 uur in het Schuttersgebouw.

Deelname optocht

Deelname aan de carnavalsoptocht is gratis. Je kunt je opgeven via e-mail: info@carnavaldoornenburg.nl of via tel/app: 06-20594243 (Rick). Je kunt je ook persoonlijk aanmelden voor deelname op zaterdag 18 februari a.s. tussen 13.00 – 14.45 uur in het Schuttersgebouw.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*