Ieniemienies beleven fort ‘met de Franse Slag’

Beleef Fort Pannerden in de voorjaarsvakantie! Speciaals voor jong en oud.

** PERSBERICHT **

In de voorjaarsvakantie, van 18 februari t/m 5 maart valt er weer iets speciaals te beleven in ons fort.

Voor kinderen (onder begeleiding van hun ouders) hebben we een bijzondere speurtocht gemaakt. Omdat er momenteel in het fort een schitterende tentoonstelling te zien is over “Le Passage du Rhin 1672, Fort Pannerden 1872” is deze speurtocht in Franse sferen!

De titel is: Speurtocht met de Franse slag!

Voor volwassenen is er op een aantal data een rondleiding door een gids van de Heemkunde Kring Rijnwaarden bij de tentoonstelling. Dat geeft nog meer informatie over deze wel heel bijzondere 17 e -eeuwse gebeurtenis in 1672 in Lobith en het vervolg ervan, nabij Fort Pannerden!

In een van de tentoonstellingsruimtes kunnen kinderen zelf een fort bouwen, een kleurplaat inkleuren, en met bouwplaten aan de gang!

Praktische informatie
Tijdens de voorjaarsvakantie zijn wij elke dag geopend, behalve op maandag. Tussen 11.00 en 17.00 staan onze vrijwilligers voor u klaar!

De tentoonstelling is gratis te bezoeken, meldt u wel even bij de ontvangstbalie.

De rondleidingen door de tentoonstelling op 21, 22 en 28 februari en op 1 maart vindt plaats tussen 12.00 en 15.00 en duurt ongeveer 30 minuten. Ook deze rondleiding is gratis, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Meer info over openingstijden en tickets voor Fort Pannerden is te vinden op onze website: www.fortpannerden.eu

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*