BREKEND: Hannah Mae & band op MUSIC by Knight festival!

Zojuist maakte de organisatie van het MUSIC by Knight festival, dat op zaterdag 13 mei a.s. wordt gehouden op kasteel Doornenburg, bekend dat Hannah Mae en haar band op het festival van de partij zijn.

Hannah Mae staat momenteel hoog in de Nederlandse Top 40 met “Wat wil je van mij“, een duet met Metejoor. Hannah Mae, artiestennaam van Hannah Schoonbeek, is een Nederlandse singer-songwriter. Mede dankzij het gebruik van ‘Back To You’ in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit, waarmee Hannah veelvuldig te zien en horen was op radio en tv. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies in o.a. Nashville volgden.

Voor nu heeft Hannah Mae gekozen de overstap te maken naar Nederlandstalig, en dat bevalt haar erg goed. ‘De Kerkstraat’ en het duet samen met de Vlaamse Metejoor ‘Wat Wil Je Van Mij’, zijn daar het prachtige resultaat van.

Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange.

De ONLINE verkoop van de tickets start aanstaande maandag, de exclusieve voorverkoop start a.s. zondag om 16:00 uur op kasteel Doornenburg. Meer nei-js volgt binnenkort.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*