Nieuwjaarsbijeenkomst St. Caecilia: Wie wint Kapelaan Walters Trofee?

** PERSBERICHT **

Op zondagmorgen 8 januari 11.00 uur houdt de Doornenburgse muziekvereniging St.Caecilia haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum.

De vereniging kan terugkijken op een geweldig muzikaal 2022 met geweldige concerten als ‘Tempel of Boem!’ van de slagwerkgroep en ‘Masked Singers’ door het orkest. Tijdens een kort officieel programma zullen beide groepen muzikaal terugblikken op het afgelopen jaar.

Ook zal St.Caecilia ditmaal 5 jubilarissen huldigen en kijkt voorzitter Bert Selman alvast vooruit naar het nieuwe jaar 2023.

In het kasteeldorp wordt daarnaast nieuwsgierig uitgekeken naar bekendmaking van de jaarlijkse Kapelaan Walters Trofee. Deze prijs is genoemd naar de oprichter van St. Caecilia en zal voor 13e maal worden uitgereikt aan de persoon die zich op bijzondere wijze lange tijd heeft ingezet voor de vereniging. Voor de commissie die dit beoordeelt zal het ook ditmaal geen eenvoudige keuze worden. De vraag is wie van de genomineerden deze bijzondere benoeming in ontvangst mag komen nemen.

Na het officiële deel dat één uur zal duren, is er voor belangstellenden gelegenheid de jubilarissen en winnaar van de Kapelaan Walter Trofee te feliciteren en samen te toosten op het nieuwe jaar.

De toegang is gratis en iedereen wordt van harte uitgenodigd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*