Sprookjesfestival kasteel start zaterdag

Zaterdag begint voor de ieniemienies van Doornenburg de herfstvakantie.

En dat betekent traditiegetrouw dat dan ook het jaarlijkse Sprookjesfestival op kasteel Doornenburg van start gaat. 

“Er wordt een groot sprookjesbal voorbereid op Kasteel Doornenburg als de barones plots last krijgt van hevig liefdesverdriet. Wat nu? Kan het bal wel doorgaan? Het personeel van de barones wordt er helemaal zenuwachtig van, er moet nog zoveel geregeld worden en de dansjes moeten ook nog worden geoefend!”, zo meldt de organisatie. Alle blagen mogen dus komen helpen om het feest te redden.

Het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg betekent weer een week lang plezier voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar onder begeleiding van maximaal 2 begeleiders per reservering. Het festival speelt zich af van 22 t/m 28 oktober en er zijn dagelijks twee bijeenkomsten, om 11:00 en om 13:30 uur.

Meer info staat HIERO. Tickets reserveren kan DAARO

bron foto’s: kasteel Doornenburg

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*