Bericht van een vrindje

12 november is het weer zover! Dan begroeten we 4 regionale topbands voor een gezellige avond in ons café en in zaal de Klok Gendt.

Afwisselend zullen Pop Rock Coverband Jangle, Misty Giants en New Sensation pop-rock coverband een avondvullend programma verzorgen. Daarnaast is er een extra optreden van gelegenheidsband Blond Animal.

De tribute van de Golden Earing “Blond Animal”, heeft voor 2 jaar terug acte de presence gegeven op Festival “Under The Milky Way” Huissen op 1 en 2 september. Onlangs waren ze ook nog te zien op het Hootchiekoe Festival in Varsseveld.

Met deze band (met enkel top muzikanten) zijn we verzekerd van een van de betere tribute bands uit Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*