Kermiszondag

En toen was het kermiszondag! 

Met kleine eugskes (dankzij de zaterdagavond feestavond) bracht de schutterij een bezoek aan de Martinuskerk waar een eucharistieviering plaatsvond ter nagedachtenis aan alle overleden schutters.

Daarna stonden muzikanten van prachtharmonie St. Caecilia en de vendeliers van de schutterij op het grasveld naast de kerk voor de muzikale vendelhulde. Ondanks het slechte weer waren er toch een groot aantal Doornenburgers komen kijken vanonder de paraplu naar de verrichtingen.

Vendeliers Thom van ’t Hullenaar, Bas Schaars, Marcellino Kummeling en jeugdkoning Yari Volleberg wisten met hun acrobatisch vendelen de handen lang op elkaar te krijgen door hun optreden op het kletsnatte grasveld. 

Na de speech van schutterijpresident Martijn Claassen en pastor Lurvink werd het tijd om afscheid te nemen, want de weergoden waren bezig met de schoonmaak en het stortregende over ut durpke dat we allemaal zo goed kennen. Op naar de zondagse soep!

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*