Kermismaandag (1)

Kermis maandag!

Een dag die traditioneel begint met de huldiging van jubilarissen op kasteel Doornenburg, en dus toog het koningspaar Pascal en Karin Peters met de schutterij naar het monumentale gebouw. Onderweg werd een bloemetje gelegd op de plaats waar ooit het Mariabeeld stond, ter nagedachtenis aan alle overledenen die de schutterij lief hadden.

Eenmaal aangekomen op het kasteel begint president Martijn Claassen al snel met de uitreiking, want het aantal jubilarissen is aanzienlijk: 50 jaar schutter zijn Piet Hendriks, Wim Jans, Richard Peters, Bennie Peters Henk Romeijn en Arnold v.d. Sant. Joop van Alst was 60 jaar lid van de schutterij en Antoon Vermaas tikte al de 75 jaar aan. Allen kregen een oorkonde en een struukske.

(wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*