Stikido-blagen bezoeken Merlijntjes

Dat de blagen van het kinderdorp deze speelweek niet alleen in de van Heekstraat te vinden zijn bleek dinsdag wel.

Stikido had al bedacht dat het leuk zou zijn om oud en jong samen te brengen tijdens het kinderdorp. Maar aangezien het grasveld aan de Van Heekstraat niet het meest ideale terrein is voor de senioren met hun rollators werd er succesvol “omgedacht”.

En dus toog een groepje ieniemienies met de leiding de Merlijntjes richting de Clara. Daarvóór had het spul al lekker gesport in de gymzaal dus ze waren al lekker opgewarmd toen ze bij de buufjes van de Merlijn verschenen.

Samen met de bewoners en gasten van de dagopvang van Merlijn werd er een balspel in de tuin vóór de gymzaal gespeeld, waarna het tijd was voor happie snappie. Vooral veel snappie, want de temperatuur was er in ieder geval wel naar.

Kinderdorp geeft dus niet alleen plezier voor blagen maar ook voor onze oudere jongeren!

bron foto’s:  facebook Merlijn

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*