Rollend materieel over durpse straten

Inwoners van Doornenburg wisten afgelopen donderdag niet wat ze zagen.

Een lange stoet rollend materieel reed over de durpse straten.

Een oefening van het Nederlandse leger? NATO inmenging in de Betuwse Blauwe Klei? Nei-je bewoners van het fort? Is het hier oorlog?

Niets van dit alles. Een groepje vrijwilligers toog met een aantal Merlijntjes door Doornenburg. Het was mooi weer, het was gezellig en eindelijk zagen de Straffe Senioren weer eens iets van het durp. “Vanmorgen met de bewoners van Merlijn een rondje door Doornenburg gewandeld en lekker koffie gedronken bij Eethuis Doornenburg. Dank aan: Patrick, Albert, Marike, Gerry, Mieke en Jacqueline, om met ons mee te wandelen door Doornenburg“, zo liet de organisatie weten.

Goed om het setje weer te zien. Vaker doen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*