Zondag ledenvergadering schutterij

De schutterij heeft het tegenwoordig maar druk.

Zo verschijnen niet alleen allerlei berichten in dit vrolijke webhoekje over hun avonturen tijdens het Europees Schutterstreffen in Deinze (B), aanstaande zondag vindt de kermisvergadering plaats in het schuttersgebouw.

Deze jaarlijkse vergadering wordt kort voor de kermis gehouden, en één van de belangrijkste onderwerpen waarover gesproken gaat worden is de organisatie en bierprijs van dit jaar. 

Natuurlijk is er ook een PERSbericht verstuurd en die willen we u niet onthouden:

Van zaterdag 17 tot en met dinsdag 20 september a.s. viert Doornenburg kermis. Dit is niet zomaar een kermis, maar een feest dat diepgeworteld zit in deze dorpsgemeenschap. De kermis vindt gelijktijdig plaats met de schuttersfeesten van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen.
 
De Doornenburgse schutters zijn nog maar net bijgekomen van een schitterend Europees Schutterstreffen in het Belgische Deinze of de eerste kermisactiviteit dient zich al aan. Op zondag 28 augustus a.s. vindt de traditionele kermisvergadering plaats. Alle leden van de Schutterij zijn hiervoor van harte welkom. Tijdens deze vergadering wordt het kermisprogramma van dit jaar besproken. De penningmeester geeft vervolgens tekst en uitleg met betrekking tot de schutterskaartverkoop en de entreegelden. Aansluitend geeft hij een toelichting op de hoogte van de consumptieprijs van dit jaar. De oorlog in Oekraïne en aanhoudende droogte in Europa van de afgelopen zomer kunnen mogelijk van invloed zijn hierop. Na zijn betoog kunnen de leden van de Schutterij over de prijs van de kermisborrel hun stem laten gelden.
 
De kermisvergadering van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel is op zondag 28 augustus a.s. en de aanvang is 11.00 uur. 
 
De volledige agenda ziet er als volgt uit:
1. Opening
2. Mededelingen
3. Notulen vorige kermisvergadering 
4. Kermis en Schuttersfeesten 2022
5. Entreegelden en consumptieprijzen
6. Rondvraag
7. Sluiting
 
De notulen van de vorige kermisvergadering liggen een half uur voor aanvang van de vergadering ter inzage in het Schuttersgebouw.
Alle leden zijn van harte uitgenodigd.

Meemaken, bij zijn?  SHOWTIME is om 11:00 uur in het schuttersgebouw aan de Kerkstraat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*