Schutterij maakt resultaten onderzoek bekend

In de zomer en het najaar van 2021 hield de schutterij een groot onderzoek onder de naam ‘Wat Vind Jij Van Ons’. We schreven er destijds al over.

Het doel van dit onderzoek is om als schutterij te kijken naar de toekomst en om onze rol in de Doornenburgse gemeenschap wat duidelijker neerzetten. Er zijn geluiden om zaken te veranderen, maar we horen ook geluiden om alles hetzelfde te laten zoals dat al 230 jaar gaat.

Iedereen mocht aan dit onderzoek meedoen: leden en niet-leden, Doornenburgers en ‘buutedurpsen’. Er werd dan ook veel gereageerd op de vele vragen en stellingen die in het onderzoek voorkwamen.

Afgelopen maanden werden alle antwoorden verzameld en verwerkt. Nu is het tijd geworden om de resultaten te presenteren, want in mei volgen twee bijzondere ledenvergaderingen om een oordeel uit te spreken over de nei-jje statuten en huishoudelijk reglement.

Iedereen is van harte welkom om op vrijdag 22 april a.s. de bijeenkomst in het Schuttersgebouw bij te wonen. De aanvang is 20.00 uur en héél Doornenburg wordt uitgenodigd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*