Kersenfeest Gendt…volop vermaak voor jong en oud

**  PERSBERICHT **

Aankomend weekend is het zover! Het kersenfeest in Gendt!

Vroeger werd de kersenoogst gevierd. Nu is het een 3-daags evenement met elke dag een verrassend programma en in de avond een feestelijke afsluiting in de feesttent. Een feest voor jong en oud.

En dit jaar heeft het kersenfeest zijn eigen app gekregen! Hierin is alle informatie rondom het kersenfeest te vinden. Van plattegrond en programma tot aan de nieuwsupdates en sponsoren. De app is zowel voor Android en Apple beschikbaar.

Vrijdag

De vrijdag begint met het Lunapark, een kermis voor plezier en vertier. Op het BeachXXL terrein bij WeDoCare in de Dorpstraat zijn kinderactiviteiten georganiseerd. Om 19.30 uur is daar ook de officiële opening van het Kersenfeest.

Tijdens de opening zal bekend worden wie dit jaar het kersentrio vormen! In de avond wordt de eerste dag afgesloten in de feesttent met Anderkovver en Henk Wijngaard.

Zaterdag

Zaterdag is een gezellig drukke dag met verschillende activiteiten. Voor de vroege ochtend staat een viswedstrijd op het programma en gaat het welbekende BeachXXL-volleybaltoernooi van start. Gedurende de dag is in de Dorpstraat een braderie, verzorgen lokale sportverenigingen demo’s en een Kidz Funpark.

Dit zijn leuke activiteiten voor de jongere bezoekers en gratis toegankelijk. Middels een stempelkaart (welke ter plaatse verkrijgbaar is) maak je zelf kans op een gratis bolletje ijs. Of laat je hersens kraken tijdens de gezellige pubquiz in de Provendentia. In de feesttent zal Q-Music the party de feesttent onveilig maken met onder andere het foute uur!

Zondag

Zondag is de dag van de triatlon, met een parcours dat groot gedeelte van Gendt doorkruist. In o.a. de app staat alle informatie, zodat u een mooi plekje langs de route kunt uitzoeken.

Daarnaast ook dag twee van het BeachXXL-volleybaltoernooi en de braderie met verschillende terrassen, activiteiten, lunapark en het springkussenfestival. Coverband HIKE komt ‘s avonds in de feesttent het weekend afsluiten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*