Sponsorloop ALS door Wil en Marion Kamps

Wij zijn Wil en Marion Kamps uit Doornenburg en lopen al heel wat jaartjes de Nijmeegse Vierdaagse.

Zo ook dit jaar, en ook nu voor een goed doel. Wij lopen voor Stichting ALS Nederland en hopen op deze manier veel geld in te zamelen. ALS is een zeer progressieve spierziekte waar nog weinig over bekend is. Zo weinig dat er ook (nog) geen medicatie is. En dit raakt ons erg persoonlijk.

Onze schoonzoon Bram heeft ALS. Hij is getrouwd met onze dochter Marleen en samen hebben ze twee dochtertjes, Pien van 8 en Mees van 6 jaar oud. Wij staan machteloos en willen heel graag helpen. Hopelijk kunnen we op deze manier ons steentje bijdragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte.

Helpt u ons dit bedrag zo hoog mogelijk te maken? Sponsoren is eenvoudig via onderstaande website. Enorm bedankt voor uw steun.

 

Sponsoren? Ga naar https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/actie/wil-en-marion-kamps

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*