Ernstig incident in Doornenburg*UPDATE*

Afgelopen weekend heeft zich in Doornenburg een ingrijpend incident plaatsgevonden.

Een jonge vrouw is midden in het dorp slachtoffer geworden van seksueel misbruik. Een gevoel van ongeloof en kwaadheid komt naar boven bij het horen van een dergelijk bericht. In een klein kerkdorp wil je wonen en opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving.

Helaas is niets minder waar. Laten we hopen dat de dader zo snel mogelijk gevonden en berecht gaat worden. Vaak zie je bij dergelijke daders herhaalgedrag. Laten we daarom goed op elkaar passen, zeker met de komende feesten in het dorp (Lente in Doornenburg, kermis etc.).

Let op elkaar en ga niet onnodig alleen naar huis. Beste J. heel veel sterkte en beterschap bij het verwerken van het voorval, we denken aan je.Werkgroep Doornenburg, afd. Recreatie en Toerisme

Remie Aleven

**Update 8 juni 2022 08:15 uur**

Opnieuw is er een aanranding geweest, afgelopen zondagochtend in de Olyhorst. Dit is de 3e op rij (de 2e was in de Molenstraat). Afgelopen zondagochtend was het incident in de Olyhorst nabij huisnummers 34 / 43. Het lijkt in alle gevallen dezelfde dader te zijn. De politie is dringend op zoek naar camerabeelden rond 4 uur. Heb je beelden, geef ze dan door. De jongeman is in zijn auto weggereden richting Gendt (richting Welkoop). Dus als je beelden hebt, geef ze door aan de politie in Elst.

 

 

 

1 Comment

 1. Gisteren hebben we dit vreselijke incident binnen het bestuur van de schutterij besproken.

  We zijn enorm geschrokken en ontdaan van dit voorval. Je verwacht dit niet in Doornenburg, waar sociale controle hoogtij viert. Maar dit geeft aan dat we nu extra alert moeten zijn en nog beter op elkaar moeten letten en ga nu inderdaad niet onnodig alleen over straat.

  Heel veel sterkte aan de jonge vrouw en haar familie, we denken aan jullie.

  Mochten er getuigen zijn geweest van dit incident, of mensen die iets verdachts gezien of gehoord hebben, maak hiervan melding bij de politie.
  En dader JIJ mag je ook gewoon melden bij de politie, want dit gedrag van je is echt VERSCHRIKKELIJK (heb andere woorden in gedachte..) en hoort niet thuis in onze samenleving! Keep that in mind!

  Martijn Claassen, Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*