Schutterij vervangt ‘shotjesbar’

En terwijl héél Doornenburg zucht onder bijna tropische hitte en onweersbuien is schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen begonnen aan de voorbereidingen voor de kermisdagen 2022!

En dat begint dan meestal met drank!

Een bruisend middelpunt van de feestelijkheden is sinds enkele jaren de Shotjesbar. Dit jaar wordt de vorm van die bar helemaal vernei-jd door de technische staf van de vereniging. En niet alleen de bar, maar ook is een intensief speurtraject gestart naar nei-je smaakjes!

Afgelopen nacht rond 3:00 uur ontvingen we in het diepste geheim al wat resultaten: de allereerste foto van het onderzoek via een regenjas met gleufhoed achter de kerk…

Kortom… nog drie maanden, drie weken en een aantal dagen tot aan de Vrolijke Vierdaagse van Doornenburg! Telt u ook èkkes mee?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*