Jong Talent op kasteel Doornenburg

**  PERSBERICHT **

 

Ensemble Cantico d’Archi bestaat uit de leden van de Velpse familie Jeukendrup, twee professionele musici en hun drie zoons Casper (17), Julian (14) en Valentijn (12), die eveneens een professionele muziekopleiding volgen en prijzen wonnen op diverse concoursen.

Zij treden regelmatig op in concertseries en kerkdiensten in de regio en op het Dickens Festival Velp. In 2020 traden de kinderen op met het Nederlands Blazers Ensemble tijdens het BNNVARA Nieuwjaarsconcert in een eigen compositie: “Alle Brüder werden Menschen”.

Cantico d’Archi brengt in Doornenburg een gevarieerd programma, met onder meer muziek voor strijkkwartet en solostukken voor viool en cello. Mirjam zal de werken voor u toelichten. Favorieten Bach en Vivaldi zullen niet ontbreken, maar ook muziek van onbekende componisten en virtuozen uit vervlogen tijden krijgt een plaats in het programma. Tot besluit klinkt een lichte noot om de lente te vieren.

Ridderzaalconcert op 22 mei 2022 aanvang 15.00 uur. Tickets klik HIER.

foto’s: MajankaFotografie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*