Zondag definitieve stemming statutenherziening schutterij

** OPROEP SCHUTTERS **

Op zondag 22 mei 2022 nodigen we alle leden van de schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen uit om te vergaderen over de concept statuten.

Tijdens deze vergadering wordt er gestemd of dit onze nieuwe statuten gaan worden. De concept statuten zijn HIER te vinden op de website www.schutterijdoornenburg.nl.

Op 8 mei is de eerste stemronde geweest. Alhoewel alle aanwezige leden unaniem vóór de nieuwe statuten hebben gestemd waren er te weinig leden om de statuten definitief goed te keuren.

Daarom moet deze tweede ronde worden gehouden en voor deze stemming gelden andere regels.

Op 22 mei hebben we 4/5 van de stemmen van de op dat moment aanwezige leden nodig. Dus het is nu echt heel belangrijk om erbij te zijn en je stem te laten horen, of het nu voor of tegen is.

Schutters die niet aanwezig kunnen zijn kunnen een machtiging afgeven aan een schutter die wel aanwezig kan zijn. Elke schutter mag maar door 1 schutter gemachtigd worden. Het machtigingsformulier kunt u HIER vinden op onze website www.schutterijdoornenburg.nl.

Het mag duidelijk zijn dat dit een belangrijke vergadering is om te bepalen hoe de toekomst van onze schutterij eruit gaat zien, dus KOMT ALLEN!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*