Hulp voor Oekraïne

** PERSBERICHT **

Ook in Lingewaard komen er mensen vanuit de Oekraïne. Gevlucht voor het geweld en de oorlog. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat deze mensen bij ons een warm welkom krijgen en een (tijdelijk) huis.

Stichting Welzijn Lingewaard, Vluchtelingenwerk en de gemeente Lingewaard zijn op zoek naar Lingewaarders, met het hart op de juiste plaats, die vrijwillig iets willen en kunnen betekenen voor hen.

Wij weten nog niet waar behoefte aan is: wandelen, een praatje, wegwijs in de buurt? Of wellicht activiteiten zoals muziek maken, koken, sporten of iets anders? Daarom willen we graag van jou weten wat jij zou kunnen betekenen. En daarnaast: wanneer je hiervoor beschikbaar bent (welke dag, vanaf welke datum en welke periode).

De bedoeling is, dat als de vraag komt, we gelijk kunnen matchen. Het kan dus betekenen dat je niet of niet meteen ingezet wordt, maar dat het even duurt.

Hoe kun je je aanmelden en je hulp aanbieden?

Stuur een mail naar vraag@swlingewaard.nl en wij sturen jou een formulier toe waar je je gegevens kunt invullen en wat je zou willen doen. Stuur dat naar ons terug. Zodra er een vraag komt, dan hoor je van ons.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*