School’s Out Forever 2.0 – 1950

Vandaag gaat “School’s Out Forever 2.0” terug naar 1950 en beginnen we de wie-is-wie-marathon naar 1984.

In 1950 startte onderwijzer Herman Plattel op de jongensschool in Doornenburg. Ieder schooljaar maakte hij van zijn klas een schoolfoto, tot aan zijn pensionering in 1984. De jaren 1956 en 1957 ontbreken in deze reeks omdat hij  toen in Huessen trollydurp woonde en werkte.

Onder leiding van Hoofd der School Jacques Janssen gaf hij daar les aan onderstaand kluppie van de 2e klas. De 8 jaar oude knaapjes lieten zich destijds fotograferen op het voetbalveldje aan de van Heekstraat. En omdat niet alles even scherp werd gefotografeerd staan onderaan nog wat detailfoto’s van de boefjes.

De sterren van het voetbalveldje zijn:

Theo Holland, Harrie Wouters, Joke Haafs, Gerard Visch, Joke Wannet, Jan Janssen, Wiet Hoogveld, Wiet Janssen, Harrie Willemsen, Wim van Bolderen, Johan Janssen, Heinz Hermsen, Piet v.d.Brink, Wim Leenders, Henk Driessen, Willie Brom, Kees Kramer, Joos Peters, Heinz Bermel, Theo Peters, Theo Leenders, Rudi Meeuwsen, Theo Berendsen, Henk Visch, Theo Scheers, Hans Claassen, Herman Lucassen, Frits Claassen, Wim Sweeren, Ben van Brandenburg, Piet Goris

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*