Schippersmast Sterreschans bijna gereed

De Doornenburgse Schippersvereniging Sterreschans heeft inmiddels de schippersmast al behoorlijk op orde.

Niet alleen is de voet stevig ver”anker”d in de blauwe klei van de Sterreschans, ook de typische schippersmast is inmiddels gearriveerd. Het hele gebeuren kon worden gefinancierd dankzij een bijdrage uit het Lingewaard Doet fonds waarbij inwoners van Doornenburg konden kiezen aan welk initiatief ze een bijdrage wilden geven.

Afgelopen weekend werd in ieder geval de mast gemonteerd op het onderstel en inmiddels staat alles klaar voor de officiële onthulling c.q. opening van de mast. Wanneer dat is is nog onduidelijk maar zal ongetwijfeld binnen een klein gezelschap worden uitgevoerd. Die corona hè…

Gelukkig hebben wij de foto’s van de mast al.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*