Zaterdag rondgang Sinterklaas door Doornenburg

Zaterdag is voor onze minimensjes de mooiste dag van het jaar.

Want dan arriveert Sinterklaas met zijn Pieten weer in Nederland. En ook Doornenburg wordt niet vergeten.

Toch gaat het dit jaar door de coronaregels toch weer wat anders dan anders. Het kinderfeestje wordt zaterdag gevierd in de buitenlucht en op gepaste afstand van elkaar. Sinterklaas (te paard) en de Pieten maken dan een rondgang door het durp, samen met prachtharmonie St. Caecilia en schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

De route loopt zaterdag als volgt:

Verzamelen op het dorpsplein voor het schuttersgebouw, daarna St. Maartenstraat, Homoetstraat, van Heekstraat, Slangenburgstraat, Langeweerdstraat, van Aemstelstraat, van Bylandtstraat, Langeweerdstraat, Duisterestraat, Vlastenstraat en via van Heekstraat terug naar het dorpsplein.

SHOWTIME is om 16:00 uur. Komt u ook?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*