Lampionnenoptocht door Doornenburg populair bij blagen

Donderdag was het alweer de 11e van de 11e.

Niet alleen een nationale feestdag voor carnaval vierend Nederland, maar ook voor ieniemienies. Want 11 november is de feestdag van St. Maarten. En in Doornenburg betekent dat in ieder geval een feestelijke en muzikale wandeltocht met lampionnetjes in het donker!

Ook dit jaar organiseerde de speeltuinvereniging het kinderevenement. Rond 18:30 uur was het verzamelen geblazen op het durpsplein en vertrokken de blagen, samen met papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en prachtharmonie St. Caecilia in een lange optocht voor een spannende wandeling door donker Doornenburg.

Het hele setje kwam ook door de Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiienstroat, en dus werd het gebeuren snel vastgelegd voor de toekomst. Dan kunnen de ieniemienies van vandaag later terugkijken naar hoe het ’toen’ verliep.

FILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*