Het mysterie van de wonderlamp op Kasteel Doornenburg

In de herfstvakantie wordt dit jaar gelukkig weer het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg opgepakt.

Dat betekent voor de ieniemienies van Doornenburg en wijde omgeving een week lang plezier voor sprookjeskinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Het persbericht vermeldt: “Door prins Rashid is een magische lamp verstopt op Kasteel doornenburg. Zijn dienaar komt hem ophalen. Zullen wij met de kinderen die lamp kunnen vinden? Het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg betekent weer een week lang plezier voor sprookjeskinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Op Kasteel Doornenburg is het niet altijd rustig. De gasten komen uit alle windstreken. Maria Clara woont op het kasteel en krijgt haar goede vriend prins Rachid op bezoek. Rachid woont in het Verre Oosten. Het startsein van een bijzonder avontuur. Na zijn de logeerpartij schrijft hij dat hij een wonderlamp met magische krachten verstopt heeft op Kasteel Doornenburg. De lamp moet namelijk uit handen blijven van zijn vijand die kwade bedoelingen heeft. De wonderlamp draagt magie met zich mee. Rachid hoopt dat zijn dierbare wonderlamp uit handen blijft van de vijand en veilig naar het Verre Oosten terugkeert. Zo niet, dan blijft het op Kasteel Doornenburg onrustig. Samen met hulp van zoveel kinderen loopt ook dit sprookje goed af“.

Het sprookjesfestival start op zaterdag 23 oktober en duurt tot en met vrijdag 29 oktober.

De aanvangstijden zijn dagelijks om 11.00 en 13.00 uur. Kijk voor tickets HIERO.

bron foto’s: kasteel Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*