Kruisboogschutters alsnog kampioen wintercompetitie 2019-2020

Nei-js van de Doornenburgse Kruisboogvereniging!

Door de coronaregels heeft de club – onderdeel van schutterij Gijsbrecht van Aemstel – lang stilgelegen. Op 27 september kon daarom pas de laatste wedstrijd van de wintercompetitie 2019-2020 in de regio GKB Rijk van Nijmegen geschoten worden. 

De schutters hebben de wedstrijden alsnog tegen KV Sint-Joris uit Huissen kunnen afronden. “De vernieuwde automatische banen lopen uitstekend zonder haperingen en het verhoogde aantal Lumen op de schietkaart werpt direct vruchten af. Alle schutters waren blij om weer aan de bak te kunnen en gedreven om een goed resultaat neer te zetten”, aldus een zegsman.

Uiteindelijk heeft Kruisboogvereniging Doornenburg de wedstrijd gewonnen en werd wintercompetitie kampioen.

Het kampioenschap leidt nu tot een vervolgwedstrijd om de FE Bokaal van het GKB Rijk van Nijmegen-De Betuwe. Deze zal geschoten worden bij Jemmy Tell in Loo tegen EEM Giesbeek (kampioen van De Liemers-Achterhoek).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*