Blagen krijgen zomervakantie

Joepie! Verkansie!!

Afgelopen weekend startte voor de ieniemienies van Doornenburg de Grote Vakantie.

En dat betekent zes weken lang lekker niks doen. Ja… papa en mama lastig vallen. Of samen in een volgepropte auto naar een onbekende bestemming rijden. Een bestemming in Nederland, of misschien wel verder. Naar Frankrijk, Duitsland of zelfs Italië.

Traditiegetrouw begint daarmee ook de befaamde komkommertijd. Alle activiteiten van verenigingen liggen stil, net zoals de straten van Doornenburg die doorgaans uitgestorven zijn in de zomermaanden. Ben je nét uit de coronaperikelen en beperkingen, start je alles weer op en hupsa: vakantie!

Niet voor deDoornenburger! De hele zomer verschijnt er van alles in uw vertrouwde webhoekje met alle nei-jtjes over, voor en door Doornenburg.

Elke dag èkkes kieke dus. Ook in Italië.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*