Nei-j! Mama’s café nu fysiek in Lingewaard!

**PERSBERICHT **

 

Na een succesvolle online editie van het mama’s café in Lingewaard, laten de maatregelen het weer toe om jonge moeders in Lingewaard weer fysiek bij elkaar te brengen. Nu in de vorm van een picknick in een speeltuin, op 14 juli van 9.30 tot 11.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en de kinderen zijn welkom om mee te komen.

Het mama’s café is een plek voor jonge moeders om te ontmoeten, ontspannen en op te laden.

Voor jonge moeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar kan het best puzzelen zijn: het opvoeden van de kinderen, aandacht houden voor jezelf en het onderhouden van sociale contacten. Bij de bijeenkomsten van het Mama’s Café  kunnen zij andere moeders ontmoeten en samen met elkaar en de kinderen ontspannen activiteiten ondernemen.

De activiteit is georganiseerd door de afdeling gezinsondersteuning van Stichting Welzijn Lingewaard, in samenwerking met moeders. ,, Het is een handige en gezellige manier om met andere moeders te sparren over van alles wat je als jonge moeder bezighoudt.  Je hebt even tijd voor jezelf. En wie weet ontstaan daar zelfs mooie vriendschappen en kun je elkaar ook buiten het Mama’s Café opzoeken en elkaar helpen”, vertelt moeder Sanne.

Meld je voor 12 juli aan per mail/app: Gezinsondersteuning@swlingewaard.nl  of 06 83 58 05 98. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de locatie van de speeltuin.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*