Durpse vlag en wimpel ook verkrijgbaar bij Installatiebedrijf Pere

Sinds enkele maanden is de rood-witte welkomswimpel te zien in Doornenburg. Op initiatief van de werkgroep Doornenburg zijn deze wimpels tot stand gekomen.

** PERSBERICHT **

 

Ongetwijfeld is het alle Doornenburgers wel opgevallen dat het staatbeeld van Doornenburg afgelopen maanden is veranderd. In alle straten wappert inmiddels de vrolijke Doornenburgse welkomstwimpel.

Deze wimpel is in beperkte oplage gemaakt en wel in twee varianten, een grote wimpel (30 x 300 cm) en een kleine wimpel (18 x 165 cm). De kleine wimpel is voorzien van een houten stokje. De grote wimpel is voorzien van een rubberen stokje i.p.v. een standaard houten stokje waardoor de wimpel geen tikkend geluid zal geven tegen de vlaggenmast.

Vanwege de beperkte oplage zijn er nog enkele wimpels (groot en klein) verkrijgbaar. Deze zijn (nog steeds) per mail te bestellen via doornenburgsewimpel@gmail.com maar de wimpels zijn sinds kort ook verkrijgbaar bij Installatiebedrijf Pere. Daarnaast worden nu ook de bekende Doornenburgse vlaggen in 2 formaten via Installatiebedrijf Pere verkocht.

Dussss… voor vlag en wimpel kunt u terecht aan de Riiiiiiiiiiiiiiiiiienstroat 22 bij Installatiebedrijf Pere. Openingstijden staan HIERO

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*