Schutterij houdt Open Dag op 26 oktober

** PERSBERICHT **

 

schut logoOp zaterdag 26 oktober 2024 opent de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel haar deuren voor een speciale Open Dag.

Van 11.00 tot 19.00 uur kunt u kennismaken met de verschillende afdelingen van de schutterij en hun rijke tradities.

Tijdens deze dag presenteren de Schietclub GvA, De Witte Ploeg (de vendel-afdeling), de Kruisboog-afdeling en de Historische Kring Doornenburg zich aan het publiek. U heeft een unieke kans om zelf te ervaren hoe het is om te vendelen of te schieten met een luchtgeweer of kruisboog. Dit belooft een spannende en leerzame ervaring te worden voor zowel jong als oud.

Een bijzonder hoogtepunt van de Open Dag is de tentoonstelling van de Historische Kring Doornenburg, die de geschiedenis van de Schutterij en het dorp Doornenburg in de schijnwerpers zet. Dit biedt een waardevolle blik op de rijke tradities die de schutterij al jarenlang in stand houdt.

De Schutterij nodigt u van harte uit om deze unieke gelegenheid niet te missen. Of u nu geïnteresseerd bent in de schietsport, de geschiedenis of gewoon wilt ervaren hoe is om zelf te vendelen, de Open Dag van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel biedt voor ieder wat wils.

Locatie: Schuttersgebouw, Kerkstraat 9 in Doornenburg

Kom langs en ontdek meer over onze tradities, geschiedenis en activiteiten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*