Knappe Koppen Quiz zet Doornenburg opzekoppie!

De première van de Knappe Koppen Quiz afgelopen zaterdagavond veroorzaakte nogal wat drukte ient durpke dat we allemaal zo goed kennen.

Naarmate de uren in de aanloop naar het spektakel verstreken verschenen zaterdag steeds meer en meer affiches en versierde huizen in de Doornenburgse straten met daarop naam en rugnummer van de ingeschreven groepen. En dat waren er maar liefst 22!

Om 19:00 uur precies moesten 22 teamcaptains met hun secondanten (‘wel eentje met spieren’) zich melden in het Ontmoetingscentrum waar de start van de quiz plaatsvond. De groepen ontvingen een tas met een dik vragenboek, feestmateriaal als ballonnen en vlaggetjes, en een uit de kluiten gewassen pompoen.

Daarmee startte de eerste Knappen Koppen Quiz van Doornenburg die voor de meeste groepen een avond in chaos betekende. Want in 3,5 uur tijd moesten honderden vragen en opdrachten worden uitgevoerd: van ‘maak een uitgeholde pompoen met lichtjes en je teamnummer’ via het herkennen van schippersmateriaal (in het Ontmoetingscentrum), live gespeelde liedjes (in de kerk) tot en heuse CITO toets (in de Doornick). 

 

U ziet… half Doornenburg werd ingeschakeld voor deze roerige nacht die ongetwijfeld de geschiedenis in zal gaan. Zaterdag 9 november vindt de Grand Finale plaats met de prijsuitreiking door de organisatie in het Ontmoetingscentrum.

Enne… nei-jsgierig naar de vragen EN de antwoorden daarop? Klik HIERO en bekijk alle quizvragen! 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*