Kom naar Sprookjeskasteel Doornenburg in de herfstvakantie

** PERSBERICHT **


Het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg betekent een week lang plezier voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

De interactieve tochten zijn in de herfstvakantie dagelijks te bezoeken van 19 tot en met 24 oktober. Doorsta de proeven van bekwaamheid en raak bevriend met de graaf en gravin van Kasteel Doornenburg!

In het kasteel van graaf Floris en gravin Iris hangt de laatste tijd een wat sombere sfeer. Het stel voelt zich namelijk behoorlijk eenzaam. Hun enige dochter, is pas getrouwd en heeft het kasteel verlaten. Hun buren, die elke zondagochtend langskwamen, zijn naar een andere stad verhuisd. En de nar, die elke middag voor vermaak zorgde, is onlangs met pensioen gegaan. Zie daar maar eens een goede vervanger voor te vinden! Wie heeft er tegenwoordig nou nog humor?

De graaf en gravin zouden zo graag eens wat meer vrienden en vriendinnen hebben om gezellig mee te praten. Van die vrienden die je uitnodigt voor een feest en met wie je spelletjes speelt. Of van die vriendinnen met wie je kunt wandelen door de tuinen en met wie je samen thee kunt drinken.

Het probleem is alleen, dat vrienden van graaf Floris en gravin Iris eerst de proeven van bekwaamheid moeten doorstaan, voordat de vriendschap officieel gesloten kan worden.
Durf jij te laten zien dat je een waardige ridder/jonkvrouw bent? Doorsta jij de proeven van bekwaamheid? Komt het proberen en raak bevriend met de graaf en gravin van Kasteel Doornenburg!

Meer informatie en reserveren
Te reserveren via de website www.kasteeldoornenburg.nl van zaterdag 19 oktober tot en met donderdag 24 oktober ‘s ochtends om 10.30 uur, 11.00 uur en 11.30 uur en ‘s middags om 13.00 uur, 13.30 uur, 14.00 uur en 14.30 uur.

Per reservering mogen de kinderen begeleid worden door maximaal twee begeleiders. De museumkaart is geldig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*