Wensambulance Gelderland vervult laatste wens Gertje Derksen

Oud-durpeling Gertje Derksen uit de Blauwe Hoek is ernstig ziek. 

Terminaal.

Gertje verblijft momenteel in hospice ‘de Goudvlinder’ in Bemmel maar wilde altijd nog één keer zijn geboortedorp Doornenburg zien. Het fort, het kasteel en zijn voormalige woonhuis.

De familie wilde zijn laatste wens vervullen en schakelde Stichting Wensambulance Gelderland in. En met succes, want afgelopen week arriveerde de ambulance om Gertje’s wens uit te laten komen.

Vier broers en zijn zwager hebben Gertje vergezeld. Allereerst werd een bezoek gebracht aan kasteel Doornenburg, gevolgd door fort Pannerden en – via de dijk – langs het ouderlijk huis en zijn voormalige woning aan de Blauwe Hoek.

De vrijwilligers van de wensambulance hebben Geert weer veilig terug gebracht en samen met het verplegend personeel in zijn eigen bed gelegd. Geert was uiteraard erg vermoeid. Vrijwilligers bedankt voor de geweldig goede zorgen en ook het verplegend personeel van de hospice. Geert is geweldig blij met de zorg in de hospice die gegeven wordt op een heel lieve en deskundige manier“, aldus de familie.

Een uitgebreid verslag staat HIERO

Een mooi gebaar. En Gertje… sterkte!

bron foto’s: facebook

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*