Sandra Pruijn presenteert “Wie Speelt De Mol” bij harmonie St. Caecilia Doornenburg

** PERSBERICHT **

Sandra Pruijn presenteert “Wie Speelt De Mol” bij harmonie St. Caecilia Doornenburg

Op zaterdag 6 juli a.s. is het zover, het optreden van het orkest van harmonie St. Caecilia Doornenburg met de titel “Wie Speelt De Mol”.

Dit optreden belooft een interactieve, (ont)- spannende en zeer gevarieerde muzikale avond.

Wie Speelt De Mol vindt plaats op zaterdag 6 juli, 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. De presentatie voor deze avond is in handen van Sandra Pruijn.

Sandra heeft zeer uitgebreide en uiteenlopende presentatie-ervaring. Zo is zij jarenlang werkzaam geweest op kasteel Doornenburg als gids en verzorgde optredens tijdens het sprookjes festival. Ruim 10 jaar lang is zij ook een drijvende kracht bij Stikido, een stichting die jaarlijks het kinderdorp in Doornenburg organiseert, zij verzorgt o.a. de presentatie gedurende deze speelweek.

Zoals ze zelf aangeeft is de “The Passion”, een project van harmonie en Jekadee dat plaatsvond in xxxx, één van haar mooiste ervaringen, hier was zij de vertelster in de rol van Maria Magdalena.

Tijdens WSDM zal Sandra het publiek vragen voorleggen die met name te maken hebben met de muziek die gespeeld zal worden., dus iedereen kan meedoen. Het leukst aan deze presentatie vindt ze dat ze niet kan voorspellen hoe het publiek reageert. Sandra geeft aan dat ze vertrouwd op haar improvisatie vermogen om alles in goede banen te leiden.

Kaarten voor Wie Speelt De Mol zijn a € 5,00 verkrijgbaar bij Ontmoetingscentrum Doornenburg, Bakkerij van Kol of via tickets@harmoniedoornenburg.nl.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar voor aanvang van WSDM bij de ingang van het Ontmoetingscentrum.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*