Geef je op voor de meest hilarische hersenkraker van het jaar!

Eindelijk is het zover!

De inschrijving voor ‘meest hilarische  hersenkraker van het jaar’ is gestart! De Knappe Koppen Quiz is een wedstrijd voor, over en door Doornenburg en haar inwoners. Op 12 oktober van 19:00 tot 22:30 uur kunnen teams meedoen aan deze dorpsquiz waarbij het uiterste wordt gevraagd van de deelnemers.

Want het is niet alleen van belang om veel, héél veel over ons durpke te weten maar er wordt ook fysiek een en ander van het team gevraagd. 

Na 3,5 uur zwoegen, denken en vooral heel veel plezier moeten de oplossingen worden ingeleverd. Op zaterdag 9 november volgt dan de bekendmaking van de winnaar(s) tijdens een gezellige feestavond in het Ontmoetingscentrum.

Affijn… alle spelregels staan HIERO  luid en duidelijk op een rijtje, en opgeven voor dit unieke evenement in Doornenburg kan DAARO

Meer info? Staat HIERO

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*