2e Pinksterdag Feestje!

Maandag is het tweede Pinksterdag.

Een dag die traditiegetrouw in het teken staat van het Keizerschieten bij schutterij Gijsbrecht van Aemstel.
Ook dit jaar is een programma samengesteld voor schutters en geïnteresseerden. Om 10:00 uur wordt een viering gehouden in de Martinuskerk waarna een muzikale vendelhulde volgt op het grasveld naast de kerk.

Vervolgens volgt een rondgang door het dorp waarna het gezelschap eindigt op het dorpsplein vóór het schuttersgebouw. Alle oud-schutterskoningen gaan met hun partners naar binnen voor een eenvoudige doch voedzame broodmaaltijd. Aansluitend volgt het Keizerschieten en het Jeugdkoningschieten op de houten vogels naast de ingang.

Het dorpsplein is dan inmiddels al ingericht als terras dus er is plaats en tijd voor happie snappie. DJ’s Piet en Jaap zorgen voor de muziek en dat betekent dus FEEST voor héél het durp!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*