Oranjecomité presenteert gevarieerd programma Koningsdag 2024

En dan een berichtje van onze vrindjes van het Oranje comité!

Want het programma voor onze ieniemienies en alle andere belangstellenden voor Koningsdag 2024 is bekend!

Om 11:00 uur verzamelen alle blagen zich (graag met versierde fietsjes of anders met veel ‘oranje’) op het dorpsplein voor het schuttersgebouw. Tien minuten later start dan de muzikale optocht onder leiding van prachtharmonie St. Caecilia en natuurlijk vergezeld door schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

Om 11:30 uur is het hele setje weer terug op het dorpsplein. Daar wordt onder het spelen van het Wilhelmus de Nederlandse driekleur gehesen en wordt iedereen die een dag eerder in de lintjesregen heeft gestaan nog eens in het oranjesunneke gezet.

Rond 12:00 uur beginnen dan de kinderspelen op het dorpsplein, zorgen de DJ’s voor Kings Kids Disco, is er méér dan voldoende happie snappie aanwezig en zal bovendien een optreden plaatsvinden van de Notenkrakers!

Meemaken? Bij zijn? De entree is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ dus wandel er gerust èkkes uut en pak een drankje op het grote terras vóór het schuttersgebouw.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*