Vogels spotten in de Klompenwaard

Aanstaande zondag 7 april is het vogels spotten geblazen!

IVN RijnWaal organiseert dan een twee uur durende zoektocht dwars door d’n Klompenwârd. Zoeken naar vogels die in de lentezon nesten bouwen of al af en aan vliegen met wurmkes en pieren voor het jonge grut.

Gaat u mee? Denk dan aan waterdichte schoenen of laarzen en een verrekijker. Deelname is op eigen risico en meedoen is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ (maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van IVN RijnWaal wordt wel op prijs gesteld).

Een klein feestje dus voor natuurliefhebberTs die al om 8:00 uur aanwezig moeten zijn bij het toegangshek van fort Pááándere op de Sterreschans. Natuurgids Ben Brouwer begeleidt de groep waarvoor u zich wel even moet aanmelden. Dat kan via tel. 06-53927477.

Spot ze!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*