Kasteel organiseert ‘Hampshire Down Lammetjesdag’

Nei-js vanaf de kantelen van kasteel Doornenburg!

Want binnenkort krijgt het kasteel dierenbezoek! Op ‘Hampshire Down Lammetjesdag’ komt een groepje “Hampshire Down” schapen met hun lammetjes naar de binnenplaats van het Kasteel om geknuffeld te worden.

Zondag 17 maart 2024, tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om ze van dichtbij te zien en te aaien.

Vorig jaar eind zomer zijn de schapen uit de boomgaard teruggegaan naar hun stal. Op 17 maart zijn ze terug met hun lammetjes. Kom kijken en combineer het met een rondleiding op het kasteel, een bezoek aan het concert van Muziekpodium: Ensemble Triptique of een bezoek aan Herberg de Doornenburg”, aldus de organisatie.

Noteren dus die datum in je agenda! Of anders regelmatig even de Doornenburgse Evenementenkalender raadplegen. 

Tot dan doen we het even met onderstaande foto’s en een FILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*