* UPDATE * Laatste tickets Top2000 concerten Doornenburg in verkoop

De ticketverkoop voor de Top2000 concerten, die ook dit jaar weer tussen kerstmis en oud- en nei-j plaatsvinden, gaat als een speer!

Momenteel zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar voor donderdag 28 december. De overige avonden zijn volledig uitverkocht.  Onder in de zak van de kerstman zijn nog wat extra kaarten gevonden voor zowel donderdag 28 als zaterdag 30 december, maar de aantallen zijn beperkt!

Dussss… wil je nog op zo’n oergezellige, Top2000 muziek- en feestavond aanwezig zijn? Neem dan snel contact op het het Ontmoetingscentrum (tel. 0481-421490) en bestel die allerlaatste kaarten vóórdat iemand anders dat doet.

De feestavonden starten zo rond 20:00 uur, dan staat de unieke Top Doornenburg Band klaar voor een grandioos feest! Klik op onderstaande afbeelding voor een kort voorproefje!

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*