Doornenburg in kerstsferen

In de weken vóór kerstmis worden er her en der allerlei activiteiten georganiseerd in Doornenburg.

Morgen – zondag 17 december – kunt u als u wilt de hele dag op pad. De dag begint om 11:00 uur in de Martinuskerk met een stemmige samenzang door de Burchtsanghers. Solisten geven acte de préséance om u alvast in de kerstsfeer te brengen.

Rond diezelfde tijd start op het binnenplein van kasteel Doornenburg de kerstmarkt. Van 11.00 tot 16.00 uur vindt u kramen met kerstartikelen en cadeautjes. Ook zijn er leuke activiteiten voor de ieniemienies en kun je marshmallows roosteren. De eerder aangekondigde kerstrun schijnt niet door te gaan.

Extra aandacht is er voor de Bielemannen op de markt want zij zamelen geld in voor een speciaal project!

Kom kijken dus. En genieten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*